FANTOMAS Days V. - aneb když VZ 30 tak Fantomas 40 !

16.06.2012 13:00

ANO jsem to já Fantomas a když si Visací Zámek může slavit 30 tak já 40 ! Zatím si rezervujte termín, akce patrně bude probíhat již od pátku 15.6. a až do pondělí 18.6. kdy mi skutečně bude 40cet. ALE hlavní proud zábavy a veselice bude právě v sobotu po poledni ve Fantomasově !

Tak už je to tu .. už jen pár dní a vypukne Fantomasův den... web tady dost zanedbávám protože mne pohlcuje FaceBook tam je to víceméně jednoduší a funkčnější než editovat web a tak Ti co mají FB už vše vědí zbytek doplním teď!

a) pozvánka -> ta je tu

b) začátek, konec, ubytování, cesta atd....

Začátek je cca od 13:00 a celé to bude pojato jako popovídání s přáteli při pivu a něčemu malému k snědku. Prase bude za měsíc u razítka tak jsem si dovolil, díky svému bratrovi a mamince připravit menší překvapení. Soutěže budou nebudou to záleží jak se komu bude chtít .. je připravit atd.. bude hlavně povídání a usměvy. ANO po celý den bude platit pravidlo, že nestrpím jakékoliv sváry a mračení se ... jakmile něco takového zjistím, že se někdo hádá či mračí na sebe okamžitě bude z Fantomasova bezpodmínečně vyloučen ... to si prosím nechte na jindy. 

Konec donevidim .. prostě nonstop (chudák slovo .. vždy se mi vybaví Michal David .. nonstop hrůůza) .. 

Cesta .. viz. mapka dole .. ALE .. letos prosím malá změna, netlačte to ke mě do Fantomasova autem, pršelo cesta je rozježděná a navíc není třeba zaplavovat zahradu auty a tak prosím všechny ty, kteří nebudou v autě spát, či spát u auta atd.. ať si auta nechají na parkovišti u Fantomasova Hradu - navigace Dolní Bousov, Pod rybníkem 31. Tam bude označené parkoviště (parkovat čumákem k rybníku kolmo ne souběžně se silnicí) a těch pár metrů, přesně 345m dojdete po značené modré (cesta tu). 

Spaní možné ve vlastních stanech, ve Fčelíně, v kůlně, v mega stanu atd.. pro vybrané (olda...) spaní možno rezervovat i u Fantomasů .. místa obsazena, ale možná někoho vytlačíte .. já spát určitě nepůjdu :-) ... 

Zpět

Diskusní téma: FANTOMAS Days V. - aneb když VZ 30 tak Fantomas 40 !

Datum
Vložil
Titulek

mapa

Vidím, že jsi použil jednu z nejpřehlednějších map DB, takže asi nechceš, aby tě lidé otravovali v příliš hojném počtu...
A přijede i ten ZÁMEK?

Datum
Vložil
Titulek

Re: mapa

Možná přijde i kouzelník ;-) ... ! Nech se překvapit a mapa mi přijde hodně dobrá !

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: mapa

Mapa nemůže být dobrá, když hned za kostelem začíná Rohatsko na místě, kde by se mělo vyskytovat Říhovo ;-)

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist