Fantomas rest Day VI.

22.06.2013 13:00

Taši deleg,

modří již vědí o co jde ... Těm ostatním napovím, že mi je zas o rok víc a tak bude odpočinkový den z Fantomasem. Plán mám jednoduchý, na zahradě u Fčelína postavím stan, přivezu dva sudy Plzeň + Svijany, otevřu Medovinu a budu odpočívat ..... A když se někdo objeví a usměje se a pozdraví budu jedině rád, že nejsem sám ;-) ... 

Mimoto plánuji dvě maličké nahlednutí do mého života v podobě dvou pidi povídání .. jedno dřívější .. tak na 16-17ctou o Fčelkách s excursem do Fčelína a pak večer o Tibetu a něco z mého bloudění tam ... kam se určitě ještě nejednou chci zas podívat .. a k tomu trocha hudby, něco dobrého, piFko + co zbylo v Baru a pravá Dolská medovina.

A tak v sobotu 22.6.2013 cca od 13:00 Vás očekávám ... (kde,jak a co .. třeba podobně jak loni se dočtete tady).  

Je mi sice vlastně fuk kdy a kolik Vás dorazí, ale přeci jen. Má-li někdo chvilku, zkuste dole maličkou registračku .. Děkuji.

PS: díky tomu, že už mám minimálně pět adeptů na sobotní otroky (PunkČenLAMA, Razítko, SMall, Turbo, Áda Baude) a také tím, že to vypadá s počasím už líp a snad to i vyschne. Zatím mám na zahradě kachny a jezero. Jsem se rozhodl, že to letos BUDE a vydávám tedy oficiální  pozvánku, zobněte si  a šiřte dál.

S úctou

 

 

 

Zpět

Fantomas REST Day 2013

Fantomasovi narozeniny ve Fantomasově

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist