TIBET 2010: Kathmandu – Lhasa - Kailas

01.01.2010 00:00

Duchovně a hudebně mystická cesta po pamětihodnostech Tibetu.

Za poznávání místních zvyků, chrámů, modliteb jejíž tajným posláním je dovršení věštby Petra Zelenky z dokumentu Visací Zámek 1982-2007 a ... víc se dozvíte níže ...


Termín: 5 týdnů od konce května do začátku červena 2010 – cca 17.5.-22.6.2010
Účastníci: Zuzana O. – vedoucí výpravy, Iwar Ruttu, Fantomas a dalších 2 poutníci....
Doporučená literatura: Tibetské nebe, peklo, ráj : Zuzana Ondomišiová, Richard Erml
                                     Tibet - země pod ochranou bohů: Zuzana Ondomišiová, Zdeněk Thoma

Doprovodné PDF s mapou ...

Doprovodný příběh: Z historických pramenů, které vyplavali na povrch v poslední době se ukázalo, že se Visací Zámek pojí s Tibetem, potažmo z okupantem této země Čínou ještě jinak. Jak ? Jejich nejslavnější písní TRAKTOR oslavující československou značku nejlepších traktorů na světě ZETOR ! Těsně po druhé světové válce co se rozjela v Brněnské zbrojovce výroba traktorů místo zbraní a tato značka začala dobývat svět. První traktory se začali exportovat i o cizích zemí. Jeden by čekal Rusko, Maďarsko, Polsko a další bratrské země RVHP... ale chyba lávky ! Traktory šli právě do Tibetu a Číny ! Nevěřil bych tomu, kdyby nebyli autentické záznamy s dobových týdeníků .. tady jsou :

A tak se stalo, že právě tyto traktory se posléze utkali v bitvě o Tibet, kterou prozatím vede Čína a je tak na Fantomasovi a Visacím Zámku, aby šířením písně TRAKTOR přímo v Tibetu, propašované v duté holi přes himaláje s Kátmandů, vše přivedli na správnou kolej a tak jako Husité písní i Tibeťané vyhnali okupanty se své svaté země! Proto SLÁVA HURÁ .. NA NĚÉÉÉÉÉ !
Fotky s první průzkumné výpravy z roku 2008 - jak je vidět traktorů je tam požehnaně ... Zatory to sice nejsou, ale ty dle předpokladů budou podobně jako v Naší historii ukryty v hoře (Kailas) stačí je pouze vhodnou modlitbou probudit a vyzvat k útoku:

Pro jistotu přidám ještě příběh o této písni a jejím vzniku tak jak je uvedla ČT v pořadu Retro na konci roku 2009:

 

 
Zpět

Diskusní téma: TIBET 2010: Kathmandu – Lhasa - Kailas

Datum
Vložil
Titulek

Mnišské tibetské třapaté čírové čepice

Mohli bychom se také zaměřit na původ těch prapodivných žlutých třapatých čepic ve tvaru "čerokízů", co v Tibetu nosí někteří mniši při slavnostech... Hledal bych souvislost mezi účesy severoamerických indiánů kmene Čerokee a těmito pokrývkami hlavy tibetských mnichů. Kdo ví, kdo a kdy a jak byl inspirován kým???
Už to vidím, že Naše vědecká expedice bude mít opravdu náročný program....

Datum
Vložil
Titulek

Včelín

Podle věštby jsem založil začátkem tisíciletí v Kátmándú včelín. To by neměl být problém, že !? Pokud v duté holi přivezeme pilné české včelky - špecielně vycvičené Fantomasem pro boj s nepřítelem a pro vyhledávání prvních traktorů Zetorům dovezených v 50. letech do Tibetu - tak máme vyhráno.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva prozrazena.

TOPlist